21:28 uur 04-10-2023

OPEX® Infinity®-magazijnautomatiseringsoplossing wint de Gold 2023 Merit Award voor technologie in de Robotics-categorie

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, een wereldleider op het gebied van Next Generation Automation die oplossingen biedt voor magazijn-, document- en postautomatisering, heeft een Gold 2023 Merit Award gewonnen voor technologie in de Robotics-categorie voor het geautomatiseerde Infinity®-opslag- en ophaalsysteem (AS/RS) van het bedrijf.

De Infinity AS/RS is de meest geavanceerde goods-to-person (G2P)-technologieoplossing die beschikbaar is in magazijnautomatisering.

Het Infinity AS/RS is ontworpen om arbeidsuitdagingen te verminderen, de nauwkeurigheid van bestellingen te vergroten, de bestaande ruimte te maximaliseren en voor opschaling te zorgen om aan de vraag te voldoen. Het beschikt over een ongeëvenaarde opslagdichtheid, configureerbaarheid en flexibiliteit om e-commerceklanten te helpen hun productiviteit en doorvoer te verhogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Evans

levans@opex.com
+1.856.727.1100 x5012

Check out our twitter: @NewsNovumpr