13:46 uur 02-10-2023

Earnix benoemt hoofd productontwikkeling

Hoofd bankzaken neemt nieuwe verantwoordelijkheden op zich

TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Earnix, de wereldwijde leverancier van intelligente, modulaire SaaS-oplossingen voor verzekeraars en banken, heeft vandaag aangekondigd dat Be’eri Mart is benoemd tot hoofd productontwikkeling bij Earnix.

Be’eri is al 20 jaar actief in de financiële dienstverlening en heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en leiden van productmanagementteams, met het oog op intelligente innovatie. In de loop van zijn carrière bekleedde hij meerdere leiderschapsfuncties in productontwerp en R&D. Tijdens zijn periode bij NICE en NICE Actimize was hij directeur productmanagement en R&D groepsmanager.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jena Murphy

jena.murphy@earnix.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr