08:23 uur 24-05-2024

Earnix benadrukt het potentieel van synthetische data in gespecialiseerde verzekeringen

Whitepaper: Reshaping London’s Specialty Market – The Impact of Technology and Data verkent het transformatieve potentieel van Synthetische Data, die in 2024 goed zijn voor 60% van de data

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Earnix, de toonaangevende wereldwijde leverancier van op AI gebaseerde SaaS-oplossingen voor financiële diensten, publiceert vandaag een hoogstaand rapport waarin het transformatieve potentieel van synthetische data wordt beschreven. Deze gegevens worden ingezet om winstgevende groei en inzicht in risico’s te versnellen in de context van de unieke specialistische Londense verzekeringsmarkt.

De whitepaper Reshaping London’s Specialty Market -The Impact of Technology and Data belicht de cruciale rol die synthetische gegevens – gegevens die worden geproduceerd in plaats van verzameld – zullen spelen voor het behalen van succesvolle marktresultaten in de toekomst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Krystina Puleo

Wereldwijd directeur externe communicatie

press@earnix.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr