00:58 uur 11-09-2023

Earnix benoemt Erez Barak tot Chief Technology Officer

Om technologische innovatie en analytische capaciteiten te bevorderen

TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Earnix, de internationale provider van intelligente SaaS-oplossingen voor verzekeraars en banken, kondigde vandaag de benoeming aan van Erez Barak tot CTO (Chief Technology Officer) met ingang van 10 september. Erez zal aan het hoofd staan van de R&D- (Research & Development) en analyseteams. Hij is een doorwinterde technologie-executive met meer dan 22 jaar ervaring, dankzij leidinggevende functies bij de technologiegiganten Microsoft en HP.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230909888676/nl/

Erez Barak has been appointed CTO of Earnix, the global provider of intelligent, composable, SaaS solutions for insurers and banks. (Photo: Business Wire)

Erez Barak has been appointed CTO of Earnix, the global provider of intelligent, composable, SaaS solutions for insurers and banks. (Photo: Business Wire)

Zijn passie om bedrijfsproblemen op te lossen aan de hand van innovatieve technologieën en het inzetten van productervaringen is geworteld in zijn diverse achtergrond, onder andere op het vlak van cloudinfrastructuur, big data-systemen, AI-systemen, ontwikkelaarsplatformen, bedrijfsproductiviteit en marketingsystemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jena Murphy

jena.murphy@earnix.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr