17:28 uur 25-09-2023

Biosynth breidt haar aanbod uit naar multi-kilogram GMP peptidesynthese door de overname van Pepceuticals

De overname van GMP- en afvulcapaciteiten voor multi-kilogrammen maakt de ondersteuning van alle fasen van de productlevenscyclus mogelijk, van ontdekking tot commercialisering.

STAAD, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Biosynth, leverancier van kritieke materialen aan de biowetenschappelijke industrie, kondigt met genoegen de overname aan van Pepceuticals, een Britse producent van synthetische peptiden met GMP-faciliteiten en afvulmogelijkheden voor multi-kilogrammen, ontworpen om klanten te ondersteunen van klinisch onderzoek tot commerciële levering.

Dr. Urs Spitz, CEO en president van Biosynth: “We zijn erg blij dat Pepceuticals zich bij Biosynth aansluit. Het team van Pepceuticals heeft een grote expertise in het optimaliseren van de productie van peptiden en het werken op GMP en grotere schaal, waardoor het een natuurlijke overeenkomst is voor Biosynth nu we ons peptidenaanbod aanvullen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biosynth

Alannah Wheeler

+44 7984 525560

marketing@biosynth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr