15:00 uur 09-05-2023

Biosynth versterkt zijn peptidenactiviteiten met de overname van Cambridge Research Biochemicals.

Toevoeging van peptiden- en antilichamenproductiefaciliteiten in het VK breidt peptiden en biologische activiteiten in het VK en Europa uit.

STAAD, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Biosynth, leverancier van kritische grondstoffen aan de biowetenschappelijke industrie, kondigt vandaag aan dat het Cambridge Research Biochemicals (“CRB”) heeft overgenomen, een toonaangevende onafhankelijke producent van op maat gemaakte peptiden en antilichamen, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en levert aan onderzoekers in de farmaceutische, biowetenschappelijke en academische sector.

CRB brengt een schat aan deskundigheid in de peptidedivisie van Biosynth, die reeds actief is in de VS en Nederland. Dit omvat toonaangevende expertise in complexe peptide chemie en fluorescerende kleurstof labeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biosynth

Aimee Cossins

+44 7984 525560

marketing@biosynth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr