00:51 uur 12-07-2023

Biosynth breidt mogelijkheden uit met overname van celares, experts in bioconjugatie en speciale polymeren

Uitbreiding van mogelijkheden biedt op maat gemaakte bioconjugatieoplossingen voor de farmaceutische en IVD-industrie.

STAAD, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Biosynth, een leverancier van kritieke grondstoffen voor de life science-industrie, is verheugd vandaag aan te kondigen dat het celares heeft overgenomen, een leider in de ontwikkeling en productie van geconjugeerde vaccins en bioconjugaatgeneesmiddelen, geactiveerde PEG’s en op polymeren gebaseerde hulpstoffen voor medicijnafgifte.

De overname zal de positie van Biosynth op de snelgroeiende markt voor geconjugeerde vaccins en bioconjugaatgeneesmiddelen versterken. Biosynth breidt zo zijn mogelijkheden uit die het in staat stellen de bioconjugatie van antilichamen, antigenen en peptiden aan te bieden aan het bestaande klantenbestand van het bedrijf op het gebied van farmaceutica en diagnostiek, vanaf de GMP-faciliteiten in Berlijn, Duitsland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biosynth

Aimee Cossins

+44 7984 525560

marketing@biosynth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr