18:12 uur 22-09-2023

Celltrion viert tien jaar innovatie in biosimilars in Europa

  • Vandaag is het 10 jaar geleden dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) infliximab goedkeurde, ‘s werelds eerste biosimilar van een monoklonaal antilichaam, voor alle indicaties van het referentieproduct.
  • Het afgelopen decennium heeft continue innovatie het behandelingslandschap voor immuungemedieerde ontstekingsziekten (IMID) ingrijpend veranderd, waardoor de levenskwaliteit van patiënten is verbeterd en tegelijkertijd kosten zijn bespaard voor gezondheidszorgsystemen.
  • Om deze historische mijlpaal te vieren, lanceert Celltrion Healthcare een campagne met daarin een tournee door Europa van sprekers over de hele wereld om het decennium van innovatie onder de aandacht te brengen en te zorgen voor een omgeving voor voortdurende innovatie in biosimilars.

INCHEON, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Celltrion Healthcare lanceert vandaag een campagne en viert een decennium van voortdurende innovatie op het gebied van biosimilars in Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holly Barber

hbarber@hanovercomms.com
+44 (0) 7759 301620

Tom Walden

twalden@hanovercomms.com
+44 (0) 7423 534197

Check out our twitter: @NewsNovumpr