16:40 uur 20-09-2023

Mavenir behaalt Platinum Open API-status met landmark 20 Open API’s gecertificeerd door TM Forum

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de netwerksoftwareprovider die de toekomst van netwerken tot stand brengt aan de hand van op cloud gebaseerde oplossingen die op om het even welke cloud werken, kondigde vandaag aan dat het de Platinum Level Open API-conformiteitstatus heeft behaald met de wereldwijde sectoralliantie TM Forum voor het Mavenir’s Digital Enablement (MDE) – BSS Platform. De MDE-productportfolio behaalde conformiteit met landmark 20-gecertificeerde, via TM Forum gedefinieerde Open API’s.

TM Forum creëerde haar Open API-programma om probleemloze connectiviteit, interoperabiliteit en portabiliteit aan te sturen binnen een complex ecosysteem van services, om te verzekeren dat producten en services van leveranciers op de beste praktijken van de sector voor digitale transformatie afgestemd zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr