17:30 uur 15-09-2023

ICCPP ODM+ won twee Muse Design Gold Awards en blijft de creatieve designtrend aanvoeren

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Onlangs werden de winnaars van MUSE Design Awards 2023, bekend als de Oscar Awards van het ontwerp, bekendgemaakt. ICCPP ODM+’s Cyclo eco-vriendelijke e-sigaret en SPEEX X1, een van SPEEX dual-coils en schermdisplay-serie displayproducten, vielen op en wonnen Gold Awards van Muse Design uit bijna 40.000 werken wereldwijd, dankzij hun geavanceerde globaliseringsvisie, innovatieve gebruikersgerichte ontwerp en duurzame concepten van zorg voor zowel de mens als de natuur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230904898524/nl/

ICCPP ODM+ Won MUSE DESIGN GOLD AWARDS (Photo: Business Wire)

ICCPP ODM+ Won MUSE DESIGN GOLD AWARDS (Photo: Business Wire)

MUSE Design Awards werd in 2015 opgericht door International Awards Associates (IAA), een in de VS gevestigde internationale designprijsorganisatie, en is een van de meest invloedrijke, internationale prijzen op het gebied van wereldwijd creatief ontwerp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Carol, carol@iccpp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr