22:24 uur 21-06-2023

ICCPP GROUP zal wereldwijde toonaangevende e-sigarettenbedrijven vertegenwoordigen om deel te nemen aan GFN2023 om samen met experts uit de industrie een betere toekomst voor tabaksschadevermindering te verkennen

WARSCHAU, Polen–(BUSINESS WIRE)– Namens internationale uitstekende e-sigarettenbedrijven zal ICCPP Group, het moederbedrijf van VOOPOO, DRAGBAR en Bdranded ODM+, worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Global Forum on Nicotine van 2023 (GFN2023) van 21 t/m 24 juni.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230621718226/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

GFN2023 heeft als thema ‘Tobacco Harm Reduction (THR) – The Next Decade’, waarbij bijna 500 wereldwijde tabaksexperts, WHO-vertegenwoordigers, industrieleiders, consumenten van e-sigaretten, vertegenwoordigers van tabaksorganisaties, gezondheidsonderzoekers en mediajournalisten worden uitgenodigd om in Warschau bijeen te komen om wereldwijde technische en bestuurlijke oplossingen bieden voor het belangrijke onderwerp THR, en gezamenlijk de toekomstige ontwikkeling en uitbreiding van de richting van THR te onderzoeken en te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carol Lu

E-mail: carol@iccpp.com
Tel.: 18774838678

Check out our twitter: @NewsNovumpr