19:38 uur 07-09-2023

ReNew benoemt Kailash Vaswani tot Chief Financial Officer

GURUGRAM, India–(BUSINESS WIRE)– De raad van bestuur (de “raad”) van ReNew Energy Global plc (“ReNew”) heeft ingestemd met het ontslag van de heer Kedar Upadhye als Chief Financial Officer van ReNew Energy Global Plc op 6 september 2023. Het ontslag van de heer Upadhye gaat in op 30 oktober 2023. De heer Upadhye neemt ontslag om een kans buiten ReNew in een productgedreven sector te ambiëren. Zijn beslissing is puur om persoonlijke redenen en niet het gevolg van een geschil of onenigheid met ReNew, de raad van bestuur of het management, of enige zaken met betrekking tot de activiteiten, prestaties, het beleid of de praktijken van ReNew.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen van de pers
ReNew | Shilpa Narani | shilpa.narani@renew.com

Vragen van investeerders
ReNew | Nathan Judge, Nitin Vaid | ir@renew.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr