01:10 uur 21-04-2023

ReNew haalt $ 400 miljoen op door uitgifte van groene obligaties, ziet sterke vraag van wereldwijde investeerders

Het orderboek was ongeveer 4 keer overtekend, wat resulteerde in een verkrapping van de prijzen met 35 basispunten en markeerde het einde van een jaarlange pauze voor nieuwe hoogrentende emissies in India

GURUGRAM, India–(BUSINESS WIRE)– ReNew Energy Global Plc (‘ReNew’ of ‘het Bedrijf’) (Nasdaq: RNW, RNWWW), India’s toonaangevende schone energiebedrijf (in termen van totale in gebruik genomen capaciteit), verklaarde op donderdag dat zijn volledige dochteronderneming, Diamond II Limited, $ 400 miljoen heeft opgehaald door de uitgifte van senior beveiligde groene obligaties.

Er was veel vraag naar de groene obligaties van beleggers in de VS, Europa en Azië toen er de uitgifte van hoogrentende obligaties uit India mee werd geopend na een brede marktpauze van meer dan een jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
ReNew | Shilpa Narani | shilpa.narani@renew.com

Beleggersvragen
ReNew | Nathan Judge, Nitin Vaid | ir@renew.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr