00:00 uur 01-08-2023

ReNew Energy Global Plc dient haar jaarverslag op formulier 20-F in voor het boekjaar dat werd afgesloten op 31 maart 2023

GURUGRAM, India–(BUSINESS WIRE)– ReNew Energy Global Plc (“ReNew” of “het bedrijf”) (NASDAQ: RNW) (NASDAQ: RNWWW) deelt mee dat haar jaarverslag op formulier 20-F voor het boekjaar dat werd afgesloten op 31 maart 2023, bij de Amerikaanse SEC (Securities & Exchange Commission) is ingediend. Het jaarverslag op formulier 20-F is ter inzage beschikbaar in de rubriek Investeerdersrelaties op de website van ReNew via https://investor.renewpower.in/ en op de website van de Amerikaanse Securities & Exchange Commission via www.sec.gov. Op verzoek zal ReNew aan alle aandeelhouders gratis een papieren versie van deze documenten verstrekken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
ReNew | Shilpa Narani | shilpa.narani@renew.com

Investeerdersvragen
ReNew | Nathan Judge, Nitin Vaid | ir@renew.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr