18:04 uur 06-09-2023

L&T Technology Services neemt deel aan IAA Mobility, München

Bedrijf presenteert geavanceerde oplossingen op het gebied van softwaregedefinieerde mobiliteit en de toekomst van auto’s

BENGALURU, India & MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van digitale engineering en R&D-diensten, heeft zijn deelname aangekondigd aan de IAA Mobility-eliteconferentie in München. LTTS zal zijn baanbrekende aanbod op het gebied van softwaregedefinieerde voertuigen en de toekomst van mobiliteit tentoonstellen in hal A3, stand #24.

In de tweede editie presenteert de Internationale Automobil Ausstellung (IAA) in München (5 – 10 september) een transformatieve visie voor de automobielindustrie, gecentreerd rond duurzaamheid, elektrificatie en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Terwijl de automobielindustrie evolueert, blijft de IAA Mobility ongetwijfeld een cruciaal platform voor het vormgeven van de toekomst van mobiliteit en het bevorderen van samenwerking tussen de belangrijkste belanghebbenden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@Ltts.com

Anindita Sarkar

L&T Technology Services Limited

E: Anindita.Sarkar@Ltts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr