15:54 uur 06-09-2023

Eerste reeks aanbevelingen ter ondersteuning van holistische zorgverlening voor mensen die leven met hATTR amyloïdose ontwikkeld door het Internationale panel van patiëntadvocaten en gezondheidszorgprofessionals

Nieuwe studie gepubliceerd in de BMJ Open roept op voor een belangrijke verschuiving in het beheer van hATTR amyloïdose

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Alnylam Pharmaceuticals, Inc. (Nasdaq: ALNY), het toonaangevende bedrijf op gebied van RNAi-therapieën, kondigde vandaag de allereerste aanbevelingen aan voor holistische zorgverlening gericht op patiënten en hun familie, voor mensen die leven met erfelijke, via transthyretine gemedieerde amyloïdose, ook bekend onde de naam hATTR of ATTRv*. De aanbevelingen gepubliceerd in de BMJ Open1zijn ontwikkeld door een expertenpanel van patiëntadvocaten en gezondheidszorgprofessionals (HCPs), de Primary Consensus Panel, en geruggesteund door een Internationale Delphi-enquête.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alnylam Pharmaceuticals, Inc.

Emily Bunting

(Media, Europa)

+41 79 866 97 03

Check out our twitter: @NewsNovumpr