18:04 uur 18-08-2023

Sampled benoemd tot serviceprovider van Olink Proteomics

PISCATAWAY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Sampled1, de internationaal geïntegreerde analytische biorepository, kondigde vandaag aan dat het werd benoemd tot serviceprovider van Olink® Proteomics, leider op gebied van proteomica-technologie. Als serviceprovider van Olink® Explore-technologie biedt Sampled nu proteomica-services met grote doorvoer voor nauwkeurige identificatie van eiwitbiomarkers.

Het Olink Explore-platform is het neusje van de zalm op het vlak van zeer specifieke en schaalbare proteomische technologie. Gebaseerd op de eigen PEA (Proximity Extension Assay) die hoogwaardige metingen op eiwitniveau met grote doorvoer combineert, biedt het platform krachtige capaciteiten voor het ontdekken van werkbare inzichten die van cruciaal belang zijn om doorbraken tot stand te brengen in het voorkomen, het stellen van diagnoses en de behandeling van ziektes.

1Infinity BiologiX LLC, Roylance Stability Storage Limited en Roylance Scientific Limited zijn in het bedrijfsleven actief als Sampled

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mike Thurogood

mike.thurogood@sampled.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr