19:07 uur 11-07-2023

Sampled benoemd tot gecertificeerd serviceprovider voor PacBio

PISCATAWAY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Sampled1 heeft vandaag aangekondigd dat het is benoemd tot gecertificeerd serviceprovider voor PacBio, een toonaangevende ontwikkelaar van hoogwaardige, zeer nauwkeurige sequencingoplossingen. Hierdoor is Sampled in staat om diensten van de hoogste kwaliteit op het gebied van geavanceerde sequencingtechnologie te leveren, op basis van de technologie van PacBio.

Om deze certificering te behalen, moeten leveranciers een rigoureus proces doorlopen, inclusief training in PacBio-werkstromen voor monsterverwerking en gegevensanalyse. Sampled heeft longread-sequencingtechnologieën toegevoegd aan zijn reeds toonaangevende, geavanceerde geïntegreerde analytische-biorepository-suite van mogelijkheden voor het opslaan, beheren, analyseren, onderzoeken en transporteren van biosamples voor zijn klanten.

“We zijn er erg trots op dat we zijn benoemd tot gecertificeerd serviceprovider voor PacBio, een van de toonaangevende leveranciers van geavanceerde sequencingtechnologieën”, zegt Shareef Nahas, Ph.D., hoofd wetenschappelijke zaken van Sampled. “Door dit partnerschap kunnen we onze klanten voorzien van enkele van ‘s werelds meest geavanceerde technologieën en mogelijkheden, waardoor ze belangrijke doorbraken in hun ontdekkings- en ontwikkelingsprogramma’s kunnen realiseren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mike Thurogood

mike.thurogood@sampled.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr