10:34 uur 17-08-2023

Lenovo Group: resultaten eerste kwartaal 2023/2024

Servicegericht bedrijf realiseert sterke groei; Groep investeert 1 miljard dollar extra in AI-innovatie

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) heeft vandaag de resultaten over het eerste kwartaal voor de Groep bekendgemaakt, met een omzet van 12,9 miljard dollar en een nettoresultaat van $ 191 miljoen dollar op basis van niet-Hong Kong Financial Reporting Standards (HKFRS).[1] .

De omzet uit niet-pc-activiteiten bedroeg 41% van de inkomsten van de Groep, waarbij voor de servicegerichte activiteiten een sterke groei en aanhoudende winstgevendheid werd bereikt. Dit is een verder bewijs dat de intelligente transformatiestrategie van Lenovo doeltreffend is gebleken.

De Groep blijft proactieve acties ondernemen om de verhouding tussen kosten en inkomsten (E/R) veerkrachtig te houden en duurzame winstgevendheid te stimuleren, terwijl er ook in groei en transformatie wordt geïnvesteerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hong Kong – Angela Lee, angelalee@lenovo.com, +852 2516 4810

Londen – Charlotte West, cwest@lenovo.com, +44 7825 605720

Zeno Group LenovoWWcorp@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr