20:12 uur 21-11-2023

Lenovo doet patentportfolio gelden en dient een procedure wegens patentinbreuk tegen ASUS in bij de United States International Trade Commission

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Lenovo (United States) Inc., onderdeel van het wereldwijde technologiebedrijf Lenovo Group, heeft op 15 november een procedure wegens inbreuk op patenten ingediend bij de United States International Trade Commission (ITC) tegen ASUSTeK Computer Inc. en ASUS Computer International (ASUS) wegens inbreuk van een verscheidenheid aan Lenovo-patenten met betrekking tot software, hardware en connectiviteit voor meerdere ASUS-producten. De actie is een reactie op de door ASUS in augustus 2023 ingediende dossiers bij de regionale rechtbank van München met betrekking tot cellulaire technologieën, waarbij Lenovo een wederzijdse licentieovereenkomst als oplossing had aangeboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlotte West, cwest@lenovo.com, +44 7825 605720

Stuart Gill, sgill@lenovo.com, +44 7917 437 532

Zeno Group LenovoWWcorp@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr