07:10 uur 17-02-2023

Lenovo Group: Resultaten derde kwartaal 2022/23

Lenovo levert solide resultaten dankzij gediversifieerde groeimotoren en operationele uitmuntendheid die de winstgevendheid stimuleren

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) heeft vandaag de resultaten voor het derde kwartaal bekendgemaakt. De groep behaalde een omzet van USD 15,3 miljard en een nettowinst van 437 miljoen dollar. De omzet van de groep uit niet-pc-activiteiten steeg tot maar liefst 41% van de totale omzet. De winstgevendheid bleef solide doordat Lenovo’s gediversifieerde groeimotoren in de vorm van de Solutions and Services Group (SSG) en de Infrastructure Solutions Group (ISG) hun omzet zagen groeien tot recordhoogtes van respectievelijk USD 1,8 miljard en USD 2,9 miljard – een stijging van respectievelijk 23% en 48% ten opzichte van dezelfde periode in het voorgaande jaar. Alle belangrijke businessgroepen leverden voor het vijfde achtereenvolgende kwartaal een bijdrage aan het positieve bedrijfsresultaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hongkong – Angela Lee, angelalee@lenovo.com, +852 2516 4810

Londen – Charlotte West, cwest@lenovo.com, +44 7825 605720

Zeno Group LenovoWWcorp@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr