15:47 uur 16-08-2023

Sterke klantentoename en voortreffelijke groei in de VS helpen Entersekt om haar marktpositie te verstevigen

ATLANTA & KAAPSTAD, Zuid-Afrika–(BUSINESS WIRE)– Entersekt, een wereldleider op gebied van transactie-authenticatieoplossingen ter voorkoming van financiële fraude, kondigde vandaag een sterke groei aan van de inkomsten maar ook van het aantal klanten, mede dankzij een niet-aflatende uitbreiding in de VS en dankzij strategische partnerschappen. Sinds de investering door Accel-KKR in het boekjaar 2022 zag Entersekt haar activiteiten buiten Zuid-Afrika razendsnel toenemen, met een stijging van de contractuele terugkerende jaarlijke inkomsten met 191%, en een groei van bijna 220% bij klanten gevestigd in de VS alleen al in het boekjaar 2023.

“Onze stevige groei in een moeilijk internationaal bedrijfsklimaat getuigt van Entersekts innovatie en expertise bij het aanpakken van opduikende fraudedreigingen,” zegt Schalk Nolte, CEO van Entersekt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Frank Moreno

Hoofd marketing

frank@entersekt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr