17:20 uur 11-01-2023

Entersekt kondigt Jon Roskill aan als nieuw bestuurslid, aanstelling van sleutelleiders en versnelde wereldwijde expansie

De recente Accel-KKR-financiering van Entersekt stimuleert de toegang tot nieuwe markten en het inhuren van toptalent.

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Entersekt, een wereldleider op het gebied van klant- en betalingsauthenticatieoplossingen voor het voorkomen van financiële fraude, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Jon Roskill, voormalig CEO van Acumatica en manager van Microsoft, als lid van de Raad van Bestuur als onderdeel van de voortdurende uitbreiding in Noord-Amerika. Eind 2021 ontving Entersekt aanzienlijke financiering van Accel-KKR , een op technologie gericht private equity-bedrijf, om belangrijk leiderschap aan te nemen, nieuwe branding te lanceren en de uitbreiding binnen deze regio te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Tharusha Pillay

tharusha@entersekt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr