20:35 uur 07-08-2023

OPEX Corporation wint patentgeschil

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX Corporation won onlangs het patentgeschil tegen Invata, LLC uit Conshohocken, Pennsylvania (‘Invata’) en HC Robotics uit Hangzhou City, China (‘HC Robotics’). De International Trade Commission oordeelde dat Invata en HC Robotics inbreuk maakten op twee patenten van OPEX met betrekking tot de bekroonde Sure Sort®- en Perfect Pick®-systemen van OPEX en de bijbehorende iBOT®-voertuigen.

Na een volledig proces concludeerde de International Trade Commission dat het Omnisort-systeem van de tweede generatie van Invata en HC Robotics inbreuk maakt op de Amerikaanse patenten nrs. 8.622.194 en 10.576.505 van OPEX. De uitspraak bevestigde ook de geldigheid van de patenten van OPEX.

De ITC-uitspraak is een aanvulling op een eerdere toestemmingsbeschikking, waarin Invata en HC Robotics overeenkwamen om hun eerste generatie Omnisort-systemen niet langer te importeren of te verkopen in de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Laura Evans

Levans@opex.com
856.727.1100

Check out our twitter: @NewsNovumpr