15:51 uur 12-01-2023

OPEX® gaat samenwerken met Transitic om innovatieve oplossingen voor magazijnautomatisering aan te bieden aan klanten in heel Frankrijk

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, al meer dan 45 jaar wereldleider op het gebied van Next Generation Automation, heeft via haar dochteronderneming OPEX® GmBH, een strategisch partnerschap in Frankrijk met Transitic om de meest geavanceerde magazijnautomatiserings-technologie aan klanten te introduceren. Transitic is een innovatieve ontwerper en integrator van gekoppelde intralogistieke oplossingen. De bedrijven zijn beide familiebedrijven, wat een gemeenschappelijke schakel vormt met culturen en waarden die in integriteit, hoge normen en innovatie geworteld zijn.

“We zochten een intralogistieke partner met een sterke aanwezigheid in Frankrijk en met expertise in sectoren die zouden kunnen profiteren van onze oplossingen”, aldus Nicolas Dewit, Hoofd Business Development, Europa, Midden-Oosten en Azië (EMEA), OPEX Warehouse Automation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen Ciak
cciak@opex.com
+1 856.727.1100, tst. 5350
+1 856.912.4952 Mobiel

Check out our twitter: @NewsNovumpr