01:58 uur 04-05-2023

OPEX Corporation behaalt belangrijke overwinning in octrooigeschil

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX Corporation heeft onlangs een gunstige eerste bepaling gewonnen dat Invata, LLC uit Conshohocken, Pennsylvania (‘Invata’) en HC Robotics uit Hangzhou City, China (‘HC Robotics’) inbreuk hebben gemaakt op twee octrooien van OPEX met betrekking tot de bekroonde systemen Sure Sort® en Perfect Pick® van OPEX en de bijbehorende iBOT®-voertuigen.

Na een volledig proces concludeerde de Chief Administrative Law Judge van de International Trade Commission dat het Omnisort-systeem van de tweede generatie van Invata en HC Robotics inbreuk maakt op de Amerikaanse patenten nrs. 8.622.194 en 10.576.505 van OPEX. De uitspraak bevestigde ook de geldigheid van de patenten van OPEX.

Op basis van zijn bevindingen beveelt hoofdrechter Cheney aan dat de International Trade Commission Invata en HC Robotics verbiedt om hun tweede generatie Omnisort-systeem in de Verenigde Staten te importeren, te verkopen of daar ondersteuning voor te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor extra informatie:
Laura Evans

Levans@opex.com
856.727.1100

Check out our twitter: @NewsNovumpr