12:59 uur 03-08-2023

NielsenIQ tijdens Saudi Food Show: Saoedi-Arabische shoppers weten succesvol door een zee van veranderingen te navigeren

RIYADH, Saudi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– De naschokken van de COVID-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende verschuivingen in de Saoedi-Arabische detailhandel, evenals de voedselinflatie, hebben geleid tot een terugval van aanbiedingen, gekoppeld aan prijsstijgingen. In deze uitdagende context hebben Saoedi-Arabische shoppers zich snel aangepast door over te schakelen op gemaks- en essentiële producten.

Met deze woorden luidde Andrey Dvoychenkov, managing director van NielsenIQ Midden-Oosten, de eerste Saudi Food Show in Riyad in. Het evenement werd bijgewoond door een groot aantal lokale en internationale retailprofessionals.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Melina Mammidou (Melina.Mammidou@nielseniq.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr