22:55 uur 03-08-2023

FunPlus verwelkomt veteraan uit de game-industrie Alexandre Amancio als SVP & Head of World Building & IP Strategy

ZURICH & LISBON, Portugal–(BUSINESS WIRE)– FunPlus, een toonaangevende gameontwikkelaar en -uitgever, heeft vandaag aangekondigd dat het industrieveteraan Alexandre Amancio in het senior leadershipteam welkom heet. Amancio zal als Senior Vice President & Head of World Building & IP een belangrijke rol spelen bij de inspanningen van FunPlus om zijn cross-platform gamestrategie verder te ontwikkelen en de komende jaren zijn IP-ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230803197737/nl/

Alexandre Amancio, SVP & HEAD OF WORLD BUILDING & IP STRATEGY at FunPlus

Alexandre Amancio, SVP & HEAD OF WORLD BUILDING & IP STRATEGY at FunPlus

Amancio is een ervaren leider en ondernemer in de videogame-industrie, bekend om zijn succesvolle werk waarvoor hij verschillende AAA-classificaties in de wacht sleepte. Hij komt bij FunPlus met meer dan 20 jaar ervaring in de game-industrie en in andere creatieve functies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

42West/BHI

Blake Shuster

blake_shuster@bhimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr