13:11 uur 02-08-2023

ABEC introduceert 5 jaar garantie op CSR®-systemen voor eenmalig gebruik

Toonaangevende garantie vormt een aanvulling op CSR-voordelen op het gebied van prestaties, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit

BETHLEHEM, Pa.–(BUSINESS WIRE)– ABEC, een leider in technische oplossingen en diensten voor biotech-productie, heeft vandaag een garantie van 5 jaar aangekondigd op zijn Custom Single Run (CSR®) (CSR®)-systeemproducten voor eenmalig gebruik. De garantie van 5 jaar is ongekend in de bioprocessysteemindustrie en is onmiddellijk van kracht voor alle nieuwe aankopen van CSR-apparatuur.

Sinds de oprichting bijna 50 jaar geleden staat ABEC bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. ABEC heeft tientallen systemen die al meer dan 20 jaar in gebruik zijn en beschouwt de kwaliteit van procesapparatuur als cruciaal voor de levering van levensreddende biotherapeutica op de lange termijn. De volledige interne productiemogelijkheden, het geavanceerde kwaliteitsbeheersysteem en de lange ervaring in apparatuurengineering en -ontwerp van ABEC zijn de belangrijkste factoren die de garantie van 5 jaar mogelijk maken.

ABEC kwam in 2016 als eerste op de markt met grootschalige, krachtige en aanpasbare systemen voor eenmalig gebruik, en blijft toonaangevend in de sector op het gebied van productiviteit voor eenmalig gebruik en totale eigendomskosten. Als zodanig zijn CSR-systemen op grote schaal toegepast voor biofarmaceutische productiefaciliteiten van de volgende generatie. De uitgebreide garantie van 5 jaar is opnieuw een primeur in de branche en omvat alle onderdelen, arbeid en reizen die nodig zijn om materiaal- en fabricagefouten te corrigeren. Het is van toepassing op alle CSR-producten, inclusief bioreactoren, fermentoren, algemene mengers (GenMix), houders van oplossingen in grote volumes en TFF-systemen.

“Kwaliteit is altijd een essentieel onderdeel geweest van de missie van ABEC,” aldus Scott Pickering, CEO en voorzitter van ABEC. “CSR heeft een revolutie teweeggebracht in schaalbaarheid en prestaties voor eenmalig gebruik, en we zijn er trots op dat we de eerste garantie van 5 jaar in de branche kunnen bieden.”

Over ABEC

Sinds 1974 is ABEC een wereldleider in het leveren van technische procesoplossingen en -diensten voor productie in de biotech-industrie. De meerderheid van ‘s werelds farmaceutische en biotechbedrijven zijn klanten van ABEC; met veel van de toonaangevende therapieën van vandaag de dag vervaardigd door processen en apparatuur die zijn ontworpen, gemaakt, geïnstalleerd en onderhouden door ABEC. De unieke waarde van ABEC is gebaseerd op jarenlange ervaring, volledige interne capaciteiten, een aangepaste, flexibele aanpak en geloofwaardigheid op lange termijn. Of het nu gaat om het toevoegen van capaciteit of het verbeteren van bestaande faciliteiten, de kant-en-klare oplossingen en ondersteunende diensten van ABEC verminderen de totale kosten en time-to-market terwijl ze maximale productiviteit leveren. Ga voor meer informatie over ABEC naar abec.com, stuur een e-mail naar info@abec.com en volg ons op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Rachel Peri, Marketing Coordinator, +1 (610) 861 4666, rperi@abec.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr