20:31 uur 01-08-2023

Workiva versterkt haar platformleiderschap met de integratie van generatieve AI

Continue innovatieroadmap van het bedrijf helpt klanten om beter, intelligenter en sneller te werken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Workiva Inc. (NYSE: WK), ’s werelds toonaangevende cloudplatform voor verzekerde, geïntegreerde rapportering, kondigde vandaag aan dat de kracht van generatieve AI nu op haar cloudplatform beschikbaar is. Deze technologie heeft het potentieel om de markt van bedrijfsrapportering revolutionair te veranderen door productiviteit en efficiëntie nog meer te bevorderen, wat leidt tot inzichten die betere en snellere beslissingen gebaseerd op gegevens mogelijk maken.

Generatieve AI is diepgaand in het hele platform van Workiva geïntegreerd. Het zorgt voor een rijke gebruikerservaring en stelt klanten in staat om de nieuwe mogelijkheden om het even waar in hun workflow functioneel aan te wenden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Rotha Brauntz
Lauren Covello
press@workiva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr