16:05 uur 01-05-2023

Workiva versterkt haar platform voor bedrijfsrapportage door integratie met CDP om de ESG-programma’s van klanten te bevorderen

Continue platforminnovatie verandert de manier waarop klanten gegevensconsistentie en -zekerheid voor wereldwijde ESG-rapportagevereisten stimuleren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Workiva Inc. (NYSE:WK), ‘s werelds toonaangevende cloudplatform voor gegarandeerde geïntegreerde rapportage, kondigde vandaag aan dat CDP, algemeen beschouwd als het toonaangevende openbaarmakingssysteem voor het meten van milieueffecten, is opgenomen in het platform van Workiva om de ESG-programma’s van klanten te bevorderen. Deze nieuwste innovatie maakt gebruik van het ESG-programma van Workiva en ESG Explorer om de antwoorden van klanten op CDP-vragenlijsten te stroomlijnen, zodat bedrijven hun duurzaamheidsgegevens efficiënter en effectiever kunnen beheren en positieve milieueffecten en bedrijfsresultaten kunnen behalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen van de media:
Rotha Brauntz

Lauren Covello

press@workiva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr