22:12 uur 01-08-2023

Diligent kondigt Diligent Market Intelligence aan, de meest omvattende provider van beheer- en aandeelhouderintelligentie op de markt

Diligent Market Intelligence stuurt besluitvorming aan met toonaangevende gegevens en analyses in bedrijfsbeheer, aandeelhouderactivisme en ESG

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, een vooraanstaand GRC SaaS-bedrijf, kondigde vandaag de lancering aan van Diligent Market Intelligence, een provider die marktleider is op gebied van beheer- en aandeelhouderintelligentie. De lancering combineert Diligents toonaangevend aandeelhouderactivisme, stem- en bedrijfsbeheergegevens (voorheen Insightia) met haar ESG en executieve compensatiegegevens, waardoor klanten in staat worden gesteld om proactief aandeelhoudersdruk te beheren en beheersrisico’s af te zwakken.

Met deze lancering omvat de uitgebreide marktintelligentieoplossing van Diligent nu ook datasets die ESG (environmental, social & governance) en executieve compensatie dekken, waarbij nog andere aanbiedingen zullen volgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Julia Hanbury

Senior communicatiemanager bij Diligent

+1 (604) 669-4225

Jhanbury@diligent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr