19:57 uur 11-06-2024

Diligent kondigt Diligent AI aan voor een beter risicobeheer en respons van governance-, risk- en compliance-professionals

Het AI-platform verbetert het risicobeheer door middel van peer-analyse van risicomeldingen, materiaalsamenvattingen op bestuursniveau, het in kaart brengen van de naleving van regelgeving en nog veel meer

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, een toonaangevend GRC SaaS-bedrijf, presenteert vandaag Diligent AI, een krachtige set van kunstmatige intelligentiemogelijkheden binnen het Diligent One-platform. Dit stelt organisaties in staat risico’s beter te begrijpen, hierop te anticiperen en deze te beperken. Gebruikers van Diligent AI kunnen risico’s in kaart brengen, gegevens beveiligen en besluitvormingsprocessen democratiseren. Dit maakt organisaties veerkrachtiger en biedt meer zekerheid en inzicht dan ooit tevoren.

“Bedrijfsleiders hebben te maken met een dynamische en veranderende risico-omgeving.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Julia Stoyanov

Communications Director, Diligent

+1 (604) 669-4225

Jhanbury@diligent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr