13:00 uur 15-05-2024

Diligent kondigt Enterprise Risk Management-dashboard aan, gebaseerd op gegevens van Moody’s, dat een uitgebreid overzicht biedt van externe risico’s

Op het dashboard wordt het enorme en eigendomsrechtelijk beschermde gegevensportfolio van Moody’s gekoppeld aan de best-in-class rapportage van Diligent om de leiding en het bestuur een uitgebreid beeld te geven van de risicoblootstelling

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, een toonaangevend GRC SaaS-bedrijf, heeft vandaag een uniek ERM-dashboard (Enterprise Risk Management) aangekondigd, gebaseerd op de toonaangevende marktgegevens van Moody’s (NYSE: MCO), de toonaangevende bron van relevante inzichten met betrekking tot exponentiële risico’s. Het dashboard helpt Chief Risk Officers, Chief Financial Officers, juridische adviseurs en andere risicoprofessionals bij het beoordelen van kritische risicofactoren, het verzamelen van bevindingen en het presenteren van een duidelijk en uitgebreid rapport aan het bestuur op basis waarvan gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen en waarmee het succes van de organisatie voor de lange termijn kan worden gewaarborgd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA

Kelly Blum

Senior Director van Communications bij Diligent

770.354.1693

Kblum@diligent.com

Chris Cashman

Corporate Communications

212.553.1461

chris.cashman@moodys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr