15:06 uur 28-07-2023

Voor het derde jaar op rij besteed Ferrer gemiddeld meer dan 40% van haar winst aan maatschappelijke projecten en milieuprojecten

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Het farmaceutische bedrijf Ferrer, dat in 2022 als B Corp werd gecertificeerd, heeft opnieuw blijk gegeven dat er een andere manier bestaat om zaken te doen, aan de hand van een ethische bedrijfsaanpak om een betere maatschappij tot stand te brengen. De voorbije drie jaar heeft Ferrer gemiddeld meer dan 40% van haar nettowinst aan diverse maatschappelijke projecten en milieuprojecten besteed, met de bedoeling om een eerlijkere en rechtvaardigere maatschappij tot stand te brengen. Zoals in de Sustainability Report van het bedrijf wordt vermeld, werd 47% van de winst in 2022 opnieuw geïnvesteeerd, ter uitvoering van het engagement van het bedrijf om een positieve impact op de maatschappij te creëren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230728188971/nl/

Ferrer's 2022 Sustainability Report front page (Photo: Ferrer)

Ferrer’s 2022 Sustainability Report front page (Photo: Ferrer)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ferrer

asendin@ferrer.com
Tel.: +34 936 003 779

Check out our twitter: @NewsNovumpr