10:00 uur 12-07-2023

AMCS onthult de AMCS Platform Summer ’23-editie, de tweede publicatie dit jaar, met boeiende nieuwe productiviteitsfuncties en een dynamische klantervaring voor milieu-, transport-, afval-, recycling- en grondstofexploitanten

Voortdurende digitale transformatie zorgt voor meer productiviteit, efficiëntie en inzichten

LIMERICK, Ierland–(BUSINESS WIRE)– AMCS, ‘s werelds toonaangevende technologieleverancier voor de milieu-, afval-, recycling- en milieugezondheids- en veiligheidsindustrieën, heeft vandaag de wereldwijde lancering aangekondigd van de zomerpublicatie van 2023 van het AMCS Platform. De publicatie biedt belangrijke nieuwe voordelen en functies, waaronder:

  • Order-to-Cash-automatisering om de cashflow te vereenvoudigen en te versnellen– Nieuw gestroomlijnde en geoptimaliseerde processen stellen exploitanten in staat om sneller en gemakkelijker te factureren, zodat ze sneller betaald kunnen worden, wat een betere ervaring creëert voor zowel gebruikers als klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Austen Lees

Sirius Communications

austen@siriuscomms.co.uk
Tel.: 00447773813210

Check out our twitter: @NewsNovumpr