19:40 uur 11-07-2023

NETSCOUT combineert vooraanstaande globale informatie over bedreigingen met machine learning om bedrijven tegen zich snel verspreidende dynamische DDoS-aanvallen te beschermen

Adaptieve DDoS-bescherming voor AED verslaat dynamische DDoS-aanvallen, waardoor bedrijven worden beveiligd en risico’s en dure netwerkuitval worden verminderd

WESTFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT), een toonaangevende provider van prestatiebeheer, cybersecurity, en oplossingen om tegen DDoS-aanvallen bescherming te bieden, gaf vandaag de nieuwste versie van AES (Arbor Edge Defense) uit, die een nieuwe, adaptieve DDoS-bescherming gebaseerd op ML omvat.

Volgens het laatste DDoS Threat Intelligence Report van NETSCOUT is er een aanzienlijke toename in een nieuwe generatie dynamische DDoS-aanvallen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meerdere vectoren en technieken om aanvallen te lanceren gebaseerd op botnet, met een direct pad, statusuitputting en op applicatieniveau, ontwikkeld om het conventionele statische netwerk en enkel op cloud gebaseerde DDoS-verdediging te omzeilen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maribel Lopez

Manager, marketing- & bedrijfscommunicatie

+1 781 362 4330

maribel.lopez@netscout.com

Chris Shattuck

Finn Partners voor NETSCOUT

+1 404 502 6755

NETSCOUT-US@FinnPartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr