23:39 uur 06-07-2023

ISACA sluit zich aan bij Europese Cyber Security Organisatie (ECSO) om cyberbeveiliging en digitale vaardigheden in Europa te versterken

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– ISACA, een toonaangevende wereldwijde vereniging voor digitale vertrouwensprofessionals, is verheugd te kunnen aankondigen dat zij toetreedt tot de European Cyber Security Organisation (ECSO). Met dit lidmaatschap kunnen ECSO en ISACA hun gezamenlijke inzet versnellen voor het bevorderen van cyberbeveiliging, het stimuleren van samenwerking en het versterken van digitaal vertrouwen in heel Europa.

Het lidmaatschap van ISACA biedt tal van voordelen en mogelijkheden voor organisaties en professionals in heel Europa. Door de samenwerking met ECSO zal ISACA haar expertise, middelen en trainingsinitiatieven delen om het Europese cyberbeveiligingsecosysteem te ontwikkelen en cyberbeveiligingspraktijken in de hele regio te verbeteren.

ISACA’s lidmaatschap van ECSO zal ook dienen om ECSO’s Women4Cyber-initiatief en ISACA’s SheLeadsTech-programma van de stichting One In Tech op diverse wijzen te stimuleren.

Contacts

ISACA – Esther Almendros, +34 692 669 722, ealmendros@isaca.org

Firstlight group – +44 7526 565 507, isacateam@firstlightgroup.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr