19:24 uur 13-06-2023

ISACA verwelkomt nieuwe CEO Erik Prusch

De uitgebreide technische en leidinggevende ervaring van Prusch zal helpen om groei en impact te stimuleren

SCHAUMBURG, Ill.–(BUSINESS WIRE)– Erik Prusch is toegetreden tot ISACA als nieuwe CEO. Prusch is woonachtig in de staat Washington in de Verenigde Staten en brengt aanzienlijke technische en leidinggevende ervaring als CEO en bestuurslid mee naar de organisatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230612070968/nl/

ISACA welcomes new CEO Erik Prusch. (Photo: Business Wire)

ISACA welcomes new CEO Erik Prusch. (Photo: Business Wire)

“Dit is een opwindende tijd voor ISACA nu we wereldwijd zijn uitgebreid, nieuwe tools en middelen hebben ontwikkeld om organisaties te helpen zich te ontwikkelen in een snel veranderend technologielandschap, en erkend zijn als de wereldwijde leider in digitaal vertrouwen,” zegt ISACA Board Chair Pam Nigro. “Erik’s uitgebreide ervaring en vaardigheden op het gebied van technologie en zakelijk leiderschap zullen helpen ISACA vooruit te helpen en waarde toe te voegen aan de individuen en ondernemingen die wij van dienst zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Kessinger, kkessinger@isaca.org, +1.847.660.5512 

Emily Ayala, communications@isaca.org, +1.847.385.7223 

Check out our twitter: @NewsNovumpr