17:24 uur 06-04-2023

ISACA vernieuwt CMMI model met drie nieuwe domeinen die organisaties helpen de kwaliteit en prestaties te verbeteren

De bijgewerkte CMMI-versie behandelt gegevensbeheer, personeelsbeheer en effectiviteit van externe/virtuele werknemers.

SCHAUMBURG, Ill.–(BUSINESS WIRE)– In een krimpende economische markt kan het aanpakken van bedrijfsprestaties organisaties helpen de uitdagingen beter het hoofd te bieden door kosten te verlagen, efficiëntie te creëren en op schema te komen terwijl de algehele kwaliteit wordt verbeterd. ISACA’s Capability Maturity Model Integration, of CMMI, doet dat al meer dan drie decennia voor ondernemingen en komt nu met een belangrijke modelupdate met drie nieuwe modeldomeinen – gegevensbeheer, personeelsbeheer en virtueel werk – die organisaties nog meer flexibiliteit bieden om hun CMMI-implementatie aan te passen aan hun unieke behoeften.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bridget Drufke, bdrufke@isaca.org, +1.847.660.5554

Emily Ayala, communications@isaca.org, +1.847.385.7223

Check out our twitter: @NewsNovumpr