14:56 uur 03-07-2023

Deskundigen roepen op tot protocollen om verwijzingen voor pulmonale hypertensie naar gespecialiseerde centra te versnellen

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Het evenement IMPAHCT (International Meeting on Pulmonary Hypertension Clinical Treatment), georganiseerd door het farmaceutische bedrijf Ferrer, heeft meer dan 150 longartsen en cardiologen uit meer dan 30 landen bijeengebracht, waarmee het bedrijf zijn betrokkenheid bij de bevordering van het onderzoek naar en de behandeling van pulmonale hypertensie consolideert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230703142192/nl/

Audience at IMPAHCT (International Meeting on Pulmonary Hypertension Clinical Treatment) organized by pharmaceutical company Ferrer (Photo: Ferrer)

Audience at IMPAHCT (International Meeting on Pulmonary Hypertension Clinical Treatment) organized by pharmaceutical company Ferrer (Photo: Ferrer)

Een van de belangrijkste onderwerpen die tijdens het evenement werden besproken, was het belang van het zo vroeg mogelijk doorverwijzen van patiënten naar gespecialiseerde centra. Uit recente gegevens blijkt dat, ondanks de vooruitgang in de afgelopen jaren, de tijd tussen het begin van de symptomen en de diagnose van bijvoorbeeld pulmonale arteriële hypertensie meer dan 2 jaar bedraagt1.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Ferrer
gortizdez@ferrer.com
Tel.: +34 936 003 779

LLYC
ferrer@llorenteycuenca.com
Tel.: +34 932 172 217

Check out our twitter: @NewsNovumpr