01:06 uur 27-06-2023

Tezos activeert ‘Nairobi’-upgrade met 8x meer transacties per seconde

ZUG, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Tezos, een baanbrekende blockchain voor Proof-of-Stake consensus en on-chain governance, heeft zijn veertiende kernprotocol-upgrade geactiveerd: Nairobi. De Nairobi-upgrade maakt het sneller en gemakkelijker om applicaties op de Tezos-blockchain uit te voeren door verschillende updates en verbeteringen aan het Tezos-protocol in te voeren.

Deze omvatten verbeteringen aan Smart Rollups, de toonaangevende schaaloplossing van Tezos. Smart Rollups kunnen nu synchroon met het protocol worden geüpgraded, met behulp van Tezos’ baanbrekende on-chain governance. Smart Rollups bieden ontwikkelaars een betrouwbaardere, veiligere en gedecentraliseerdere schaaloplossing dan welke andere blockchain-oplossing dan ook. Bovendien resulteerde de upgrade in een achtvoudige toename van transacties per seconde (TPS) terwijl de kosten per transactie werden verlaagd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Randall Woods

tezos@sbscomms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr