20:05 uur 27-06-2023

Botify Advantage combineert technologie, gegevens en doorgewinterde expertise voor snellere organische groei

Dit nieuwste aanbod van Botify combineert op maat gemaakte advies- en uitvoeringsdiensten met zijn bewezen platform om de organische zoekopbrengst van merken te verhogen.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Botify, een toonaangevend prestatiemarketingplatform voor organisch zoeken, heeft vandaag de lancering van Botify Advantage aangekondigd. Dit zijn schaalbare consulting- en beheerdiensten ontworpen om klanten te helpen sneller organische impact te bereiken. Het nieuwe strategische aanbod belooft de capaciteit van klanten en bureaus te vergroten met toonaangevende expertise op het gebied van organisch zoeken. Botify’s team van organische zoekspecialisten brengt belangrijke omzetkansen in kaart, biedt strategieën op maat en gebruikt AI-technologie om ze te implementeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230627230640/nl/

Botify today announced the launch of Botify Advantage. (Graphic: Business Wire)

Botify today announced the launch of Botify Advantage. (Graphic: Business Wire)

Organische zoekopdrachten worden steeds meer gebruikt door marketeers die een winstgevende en duurzame groei nastreven, en CMO’s zullen hun investeringen in organische zoekopdrachten naar verwachting met 46% uitbreiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natasha Koleas

PAN Communications

949-397-7582

botify@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr