22:59 uur 31-01-2023

Botify lanceert Botify Activation om snelheid naar markt en vindbaarheid van content te versnellen voor ‘s werelds meest ambitieuze merken

Dit nieuwste aanbod voegt krachtige automatisering en schaalbaarheid toe aan een bewezen reeks organische zoekoplossingen voor ondernemingen.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Botify, een toonaangevend prestatiemarketingplatform voor organisch zoeken, heeft vandaag de lancering van Botify Activation aangekondigd om organisaties in staat te stellen de controle terug te krijgen over de manieren waarop zoekmachines en consumenten op organische wijze producten en diensten online vinden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230131005320/nl/

Botify Activation, een belangrijke suite binnen het Botify Platform, dat reeds Botify Analytics en Botify Intelligence omvat, verbindt inzichten over de prestaties van een website met het beter vindbaar maken van merken online.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natasha Koleas

PAN Communications

949-397-7582

botify@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr