21:02 uur 04-04-2023

Botify integreert ChatGPT in een baanbrekende stap om de bestaande AI-kerncapaciteiten te verbeteren

De nieuwste innovatie van de leider op het gebied van organische zoekopdrachten biedt bedrijven een betere vindbaarheid van inhoud en toegankelijkheid van organische zoekopdrachten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Botify, een toonaangevend performance marketingplatform voor organische zoekopdrachten, kondigt Botify Assist aan, een verzameling ChatGPT-aangedreven instrumenten voor de Botify-gemeenschap. Dit unieke aanbod combineert de enorme intelligentie van de GPT-4 API met Botify’s eigen verenigde gegevensmodel en bouwt voort op bestaande AI-functionaliteit om extra inzicht en aanbevelingen voor content te bieden voor een grotere organische zoekimpact. Door de kracht van het Botify-platform verder te ontsluiten, worden gebruikers in staat gesteld om nog sneller strategische beslissingen te nemen en meer ideeën voor content op schaal te implementeren – waardoor merken nog beter gevonden worden in dit nieuwe zoektijdperk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natasha Koleas

PAN Communications

949-397-7582

botify@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr