11:51 uur 26-06-2023

L&T Technology Services en BSNL slaan de handen ineen om privé 5G-netwerkimplementaties voor bedrijven mogelijk te maken

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services (NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd ‘pure play’ bedrijf voor technische diensten, heeft aangekondigd dat het een strategisch partnerschap met Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL) is aangegaan, om wereldwijde ondernemingen te stimuleren en in staat te stellen hun eigen 5G-netwerk uit te rollen. BSNL en LTTS zijn van plan om gezamenlijk te innoveren en private 5G-connectiviteitsoplossingen op de markt te brengen om de digitale transformatie voor bedrijven te versnellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230623132898/nl/

Amit Chadha CEO and MD LTTS (Photo: Business Wire)

Amit Chadha CEO and MD LTTS (Photo: Business Wire)

Volgens de overeenkomst die door beide bedrijven is getekend, zal BSNL het spectrum beschikbaar stellen door gebruik te maken van PLMN of geïsoleerde toewijzing. LTTS zal de private netwerkvereisten verankeren door het inzetten van apparatuur, toepassingen, servers, technologie en software en de kern voor de integratie van apparaten/sensoren binnen het ecosysteem van de klant.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@LTTS.com
T: +91-80-67675707

Check out our twitter: @NewsNovumpr