02:32 uur 21-06-2023

Het Empire State Building observatieplatform voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd tot topattractie in de V.S. door Tripadvisor-reizigers in 2023 Travelers’ Choice Best of the Best

ESB krijgt ook 5de plaats wereldwijd, gebaseerd op lovende bezoekerscommentaren en beoordelingen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Het Empire State Building (ESB) heeft aangekondigd dat het voor het tweede achtereenvolgende jaar de felbegeerde eerste plaats heeft behaald op de lijst van Topattracties in de VS – en de vijfde plaats wereldwijd – in Tripadvisor’s 2023 Travelers’ Choice Best of the Best. De awards bekronen het beste in reizen en erkennen de plaatsen die de meest uitzonderlijke ervaringen bieden, op basis van een volledig jaar van beoordelingen van Tripadvisor-reizigers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230620502705/nl/

Kong exhibit at the Empire State Building Observatory; ESB lit in Tripadvisor Green; ESB Host on the 86th Floor Observatory (Photo: Business Wire)

Kong exhibit at the Empire State Building Observatory; ESB lit in Tripadvisor Green; ESB Host on the 86th Floor Observatory (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Empire State Realty Trust
Brock Talbot

347-804-7863

btalbot@esrtreit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr