16:42 uur 21-06-2023

Ferrer start haar uitbreidingsstudie ADOREXT in Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS)

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Het internationale farmaceutische bedrijf Ferrer heeft de uitbreiding aangekondigd van haar fase III klinische studie ADORE (ALS-studie met dagelijks oraal Edaravone), met FNP122 bij amyotrofische laterale sclerose (ALS). De ADOREXT studie biedt de mogelijkheid om FNP-122 te ontvangen voor alle ADORE deelnemers die de volledige studieperiode voltooien. Patiënten die gestopt zijn met de behandeling, (om andere dan veiligheidsredenen) maar de studieperiode hebben voltooid, worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan ADOREXT. Alle deelnemers blijven in actieve behandeling.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230621647488/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De verlenging maakt verdere evaluatie mogelijk van de veiligheid op lange termijn van de dagelijkse orale formulering van edaravone (FNP122) voor patiënten met ALS, een ziekte waarvoor nog steeds geen behandeling is gevonden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ferrer
gortizdez@ferrer.com
Tel.: +34-936-003-779

Check out our twitter: @NewsNovumpr