13:48 uur 20-06-2023

Investering in technologie om de groei van bedrijven in de komende 12 maanden wereldwijd in een stroomversnelling te krijgen volgens Expereo

Onderzoek toont aan dat 35% van de CIO’s ervan overtuigd zijn dat ambities voor wereldwijde groei geremd worden door legacy-systemen en dat industrieën met snelle groei minder prioritair zijn omdat ze als complex worden ervaren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nieuw onderzoek van internationale CIO’s dat vandaag door Expereo werd gelanceerd, toont aan dat grote internationale bedrijven ‘sneller naar de toekomst’ optrekken met een grotere focus op investering in technologie om groei aan de hand van wereldwijde expansie aan te zwengelen.

Het onderzoek bij meer dan 650 CIO’s in internationale ondernemingen in Europa, de Verenigde Staten en APAC toont aan dat de helft van de wereldwijde CIO’s (51%) grotere budgetten voor technologie hebben verzekerd, specifiek met de bedoeling om groei tot stand te brengen en bestaande uitdagingen het hoofd te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scarlett King

+44 7534252295

Check out our twitter: @NewsNovumpr