20:10 uur 13-06-2023

NETSCOUT lanceert nieuw platform voor zichtbaarheid zonder grenzen

Biedt ongeëvenaarde Deep Packet Inspection op schaal voor het realiseren van alle voordelen van digitale transformatie op één platform

WESTFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor prestatiebeheer, cyberbeveiliging en DDoS-bescherming, heeft vandaag zijn Visibility Without Borders®(VWB) platform geïntroduceerd om essentiële organisaties te helpen goederen en diensten door te laten stromen door prestaties, beveiliging en beschikbaarheid te verenigen in één gemeenschappelijk gegevensraamwerk. Door proactief gebieden van complexiteit, kwetsbaarheid en risico’s te identificeren, ontsluit het platform inzichten op ongeëvenaarde schaal om de intelligentie te leveren die nodig is om de zichtbaarheid te vergroten, de wendbaarheid te verbeteren en gegevens en toepassingen veilig te houden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maribel Lopez

Manager marketing en bedrijfscommunicatie

+1 781 362 4330

maribel.lopez@netscout.com

Chris Shattuck

Finn Partners voor NETSCOUT

+1 404 502 6755

NETSCOUT-US@FinnPartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr